Werken bij de KB

Werken bij de KB

Wil jij werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?

Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Neem een kijkje achter de schermen van de KB!
Bekijk de filmpjes.

Vacature(s)

Op dit moment heeft de KB de volgende vacature(s):

Ervaren J2EE programmeur / onderzoeksprogrammeur

Wij zijn op zoek naar twee programmeurs die mee willen bouwen aan onze digitale bibliotheek. Kernwoorden: Teamspeler, analytisch, gebruikersgericht, initiatiefrijk, flexibel en een snelle denker. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

Algemeen Directeur

De Koninklijke Bibliotheek zoekt een Algemeen Directeur met een sterke affiniteit met de culturele en wetenschappelijke sector en de openbare bibliotheekvoorzieningen. Een verbindend leider met gezag en autoriteit die ervaren is in het sturen van veranderingsprocessen in een complexe bestuurlijke omgeving.

Lees verder

Loop stage in de KB!

Ben je op zoek naar een interessante, afwisselende stageplaats bij een veelzijdige organisatie? Kijk dan eens naar je mogelijkheden bij de Koninklijke Bibliotheek. Regelmatig hebben wij verschillende soorten stageplaatsen, op verschillende afdelingen. Ben je minimaal drie maanden beschikbaar, en wil je leren in de nationale bibliotheek van Nederland? Lees verder 

Europeana

Vacatures op de website van Europeana. 

Zie ook:

Aan de slag bij de Koninklijke Bibliotheek