Reserveren werkplek

14 oktober 2020. Dinsdag 13 oktober werd aangekondigd dat de coronamaatregelen aangescherpt worden. Voor de KB betekent dit het volgende: het aantal bezoekers dat tegelijk in de leeszalen van de KB mag zijn, is beperkt tot maximaal zestig en de leeszalen zijn alleen geopend voor het gebruik van de collectie. Studieplekken zijn daarom momenteel niet beschikbaar.

Voor het reserveren van een werkplek kiest u hieronder de gewenste datum en het gewenste tijdvak. Daarna vult u uw gegevens in. Wilt u meerdere tijdvakken reserveren, dan vult u voor elk gewenst tijdvak opnieuw een formulier in. U ontvangt direct een bevestiging, of een melding dat het tijdvak inmiddels vol is. Reserveren kan tot 9.00 uur op de betreffende dag. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dringend uw reservering te annuleren via het contactformulier. U houdt zo niet onnodig een werkplek bezet.

U kunt maximaal twee weken vooruit reserveren. Wekelijks bieden wij nieuwe data aan.

Wij gaan er vanuit dat u thuisblijft bij gezondheidsklachten. Zo beschermen wij onze bezoekers en onze medewerkers. Lees hier meer over uw bezoek en afwijkende (hygiƫne)maatregelen.

U kunt alleen een werkplek reserveren als u gebruik gaat maken van de collectie. Nog geen lid? Regel dit dan eerst eenvoudig online. Bezoekt u de KB zonder reservering? Meldt u zich dan bij de ontvangstbalie. Een werkplek is dan echter niet gegarandeerd. Ook dan geldt dat er alleen werkplekken beschikbaar zijn voor het gebruik van de collectie.

Let op: komt u alleen om boeken in te leveren of om een uitleenbaar boek of webwinkelbestelling af te halen? Dan is reserveren niet nodig en kunt u zich zonder afspraak bij de ontvangstbalie melden.

Week 43

  • Reservering vrijdag 23 oktober Tijdvak 1: 10.00-13.00 uur
  • Reservering vrijdag 23 oktober Tijdvak 2: 13.00-16.00 uur

Week 44

Week 45