‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Nationale bibliotheek
Nieuwsbrief
september 2020
Muziek in Geheugen van Nederland
Concerten, muziekfestivals bezoeken: het zit er even niet in. Online genieten van muziek kan wel. Op Geheugen van Nederland is een hoop plezier te beleven op muziekgebied. Van het songfestival tot salonmuziek en van het Gruuthuse-handschrift tot het afscheid van Doe Maar. Kom luisteren naar en lezen over muziek.       
Ontdek muziek op Geheugen van Nederland    
 
 
Pilot ‘gratis toegang tot wetenschappelijke publicaties’: leraren aan het woord
In oktober 2019 kregen onderwijs-professionals een jaar lang gratis toegang tot wetenschappelijke publicaties. Tijd voor de initiatiefnemers van dit pilotproject om hen te vragen naar hun ervaring, tips en ideeën.
Lees de reacties
 
Een aanwinst met een bijzonder verhaal
Regelmatig krijgt de KB bijzondere boeken aangeboden. Soms zit daar een mooi verhaal aan vast. Neem nu het boekje dat dit jaar werd aangeboden. Het bleek ooit al in ons bezit te zijn geweest. Hoe dat zit? Lees het bijzondere verhaal van de ‘Fatsoenlicke zend-brief-schrijver’ uit 1658.
Lees verder
 
Geef uw mening over DBNL
Bent u tevreden over de DBNL, heel blij met de website of mag er juist wel wat veranderen? Doe mee met ons klanttevredenheidsonderzoek, we horen graag uw mening! 
  Start enquête
 
Nationale bibliotheek
www.kb.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich voor de KB-nieuwsbrief heeft aangemeld
U kunt zich hier afmelden of uw gegevens wijzigen
U kunt zich hier aanmelden
Facebook   Twitter
...