Leeszaal gesloten t/m 9 februari 2021. Online zijn we gewoon geopend!

Vanwege de coronarichtlijnen van de Rijksoverheid is de leeszaal gesloten tot en met 9 februari 2021. U kunt collectiemateriaal daarom niet komen inzien, afhalen of terugbrengen. Openstaande uitleningen zullen worden verlengd en u zult geen rappels van ons ontvangen.

Ook kunnen wij geen scan-, IBL- en webwinkelbestellingen in behandeling nemen.

Wij danken u voor uw begrip.

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft, via onze contactpagina of via Facebook of Twitter.

Online zijn we natuurlijk 24/7 geopend

  • op delpher.nl vindt u ruim 120 miljoen pagina‚Äôs uit Nederlandse boeken, kranten en tijdschriften die vrij in te kijken zijn.
  • In de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren, DBNL.org, staan duizenden teksten uit de Nederlandse en Vlaamse taal- en cultuurgeschiedenis. Voor het lezen van de boeken en tijdschriften in de DBNL is geen abonnement nodig.
  • U vindt op onze website een ruim aanbod aan digitale bronnen.
  • In de online Bibliotheek vindt u een ruime keuze aan e-boeken en luisterboeken. U kunt deze lezen via de online Bibliotheek-app, uw eigen e-reader of via de website onlinebibliotheek.nl. U moet hiervoor lid zijn van een openbare bibliotheek of van de online Bibliotheek zelf. Jongeren kunnen ook terecht op jeugdbibliotheek.nl, waar boeken van alle AVI-niveaus te vinden zijn.
  • In de online expositie Liefde en Vriendschap vindt u onder andere teksten, podcasts en virtuele presentaties over dit mooie onderwerp.

Vragen?

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft, via onze contactpagina of via Facebook of Twitter.