Nieuwe editie van Delpher online

Exact één jaar na lancering is er nu een verbeterde versie van Delpher. De vormgeving is opgefrist en op basis van klantsuggesties zijn het zoeken, vinden en presenteren sneller en beter gemaakt.

De meest in het oog springende verandering op de homepage is de centrale zoekbalk waarmee u direct een materiaalsoort kunt selecteren. Verder is Delpher geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zijn het booleaans zoeken en de uitleg op de website verbeterd en, misschien nog wel het belangrijkst, is de website een stuk stabieler. Een volledig overzicht van alle veranderingen vindt u op de pagina Nieuw in Delpher.

Ook de stroom nieuwe content komt goed op gang, het afgelopen jaar zijn ruim 30.000 afleveringen van krantentitels en meer dan duizend boeken aan Delpher toegevoegd. Binnenkort komen hier nieuwe tekstcollecties bij. Elke nieuwe toevoeging wordt direct via de Delpher Nieuwsbrief en Delpher Twitter gecommuniceerd.

Mail ons uw beste vondst in Delpher en win een Apple iPad Air

Vertel ons in maximaal 100 worden wat uw beste vondst in Delpher is en waarom. De origineelste inzending ontvangt een gloednieuwe Apple iPad Air. Lees alle informatie over deze actie in Mail ons uw beste vondst in Delpher en win een Apple iPad Air.