Landelijk Social Media Team

Wat is het Landelijk Social Media Team (LSMT)? Een groep bibliotheekspecialisten die samen de landelijke social media-accounts van de Bibliotheek beheren. Dankzij dit team is de Bibliotheek 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur online.
Voor wie? Klanten van openbare bibliotheken
Contactpersoon: Antina van der Veen

Het Landelijk Social Media Team voorziet in de behoefte van de klant om ook via de sociale media in contact te treden met de Bibliotheek. En in de behoefte van de Bibliotheek om in contact te treden met de klant.

foto LSMT-leden

Alle medewerkers van het Landelijk Social Media Team in september 2018.

Wij zijn de Bibliotheek!

Het LSMT gaat met de eindgebruiker in gesprek over inspirerende boeken, goede muziek, boeiende films en maatschappelijke ontwikkelingen. Vloggers J├Ârgen en Jesse posten regelmatig filmpjes over leuke e-books en luisterboeken. We geven tips over evenementen en landelijke campagnes en we moedigen onze volgers aan om mee te doen aan onze leesuitdaging BoekPerWeek (zie ook onze speciale Facebookgroep hiervan).

Uiteraard zijn we altijd bereid om onze klanten te helpen met vragen over onze apps (e-books, LuisterBieb, VakantieBieb) en andere diensten.

Samenstelling van het team

Het team bestaat uit bibliothecarissen en marketing-/communicatiemedewerkers van bibliotheken uit het gehele land, die elke dag (ook in het weekend) van 9:00 tot 23:00 uur actief zijn achter de verschillende social media-accounts.

Deelnemen aan het Landelijk Social Media Team

Wilt u meer weten over mogelijke deelname aan het team? Neem dan contact op met Antina van der Veen, 06 37194761.

Links