Gebruikersonderzoek ter verbetering van Biebtobieb

16 november 2016 - De KB en SPN zijn een traject gestart om Biebtobieb, het kennisdelingsplatform voor de openbare bibliotheeksector, te verbeteren en door te ontwikkelen. Hiervoor is in juli een eerste gebruikersonderzoek uitgevoerd. Afgelopen maand is met het bedrijf Netvlies begonnen aan de tweede etappe.

Online enquête en sessie bij de KB

Om de behoeften en wensen van (potentiële) gebruikers van het platform in kaart te brengen, is er t/m 21 november gelegenheid om een online enquête invullen. Dit kost ongeveer vijf minuten. De resultaten van de enquête dienen als basis voor het vervolg van het verbetertraject.

Hiervoor staat op 22 november van 13.00 uur tot 16.00 uur een sessie gepland bij de Koninklijke Bibliotheek, waar Netvlies met een aantal gebruikers de resultaten van de enquête bespreekt en de eerste mogelijke verbeterpunten uitwerkt. Aanmelden kan via .

Bent u niet in de gelegenheid de sessie bij te wonen, maar bent u wel benieuwd naar de resultaten? Hou dan deze groep op Biebtobieb in de gaten of volg Biebtobieb op Twitter.

Zie ook het bericht op de site van Bibliotheekblad