Vernieuwde LuisterBieb-app begin mei live

19 april 2016 - Nu is het dan bijna zover: begin mei staat de vernieuwde LuisterBieb-app klaar in de Apple en Google Play Store. De app is behoorlijk veranderd en heeft er veel nieuwe functionaliteiten bij gekregen. Ook zijn er een groot aantal nieuwe hoorcolleges toegevoegd. De komende maanden verwachten we het aanbod uit te breiden met veel mooie premiumfictietitels.

In de nieuwe app zitten tientallen nieuwe hoorcolleges en de komende maanden verwachten we ook veel nieuwe fictietitels toe te voegen. Al deze titels zijn premiumtitels.

De homepage van de LuisterBieb zal een update krijgen, met een nieuwe Q&A en een gebruiksaanwijzing van de app.

Kleine campagne: doet u mee?

Voor bibliotheken komt er nieuw promotiemateriaal beschikbaar en in mei en juni voeren we een kleine campagne. Bibliotheken zullen in een aparte mailing tijdig over de details hiervan worden geïnformeerd. Ook wordt het promotiefilmpje van de LuisterBieb vernieuwd, dat op de homepage van de LuisterBieb staat en dat beschikbaar is voor narrowcastingschermen van de bibliotheken.

Kortom, reden genoeg om de LuisterBieb onder de aandacht te brengen van uw leden, zeker met de Week van het Luisterboek (23 t/m 29 mei) in het verschiet.

Vanzelfsprekend houden we u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Met vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Lennie de Lange.