Oproep: dien uw voorstel in voor Het Nationale Bibliotheekcongres 2018

12 oktober 2017 - Het Bibliotheekcongres is úw congres. Succes, ervaringen, kennis: u deelt het met elkaar op deze dag. U kunt nu een voorstel indienen voor uw bijdrage. Verras straks uw vakgenoten door uw kennis te delen in een originele en creatieve vorm.

Bricks, bits and books!

Dit keer is het thema ‘BRICKS, BITS & BOOKS!’ en zoomen we in op het bibliotheekgebouw. We belichten het van alle kanten: het gebouw zelf, de functie en natuurlijk de omgeving waarin het staat.

Programmalijnen

De volgende drie thema’s lopen als een rode draad door het programma:
1. DE BIEB & DE BUITENWERELD - Het gebouw in de publieke ruimte
2. BITS IN DE BIEB - Digitale dienstverlening in de fysieke ruimte
3. BEZOEKERS IN DE BIEB - De Bibliotheek als huiskamer

Uw voorstel

We horen graag welke kennis u wilt delen met uw vakgenoten. Zorg dat uw voorstel voor een sessie goed aansluit bij een van de drie programmalijnen van het congres. Insturen is mogelijk tot 19 november 2017 via de congreswebsite

NIEUW Iedereen stemt mee!

Tot nu toe beoordeelde een deskundige programmaraad de inzendingen. Dit keer gaan we nog een stapje verder, ook uw mening telt! Van 21 november tot en met 4 december 2017 laten we op de website zien welke interessante voorstellen er worden ingediend door uw collega’s. Het publiek deelt vervolgens sterren uit en heeft dus een flinke stem in hoe het middagprogramma eruit komt te zien.

Aanmelden

Het congres vindt plaats op 20 maart 2018 in Theater de Kampanje te Den Helder. U kunt zich nu al aanmelden via de congreswebsite.

Meer informatie

Voor vragen over het congres kunt u contact opnemen met: Loes van Eijk (projectleider) of Daniëlle van den Brink (communicatie)

Volg ons via Twitter @biebcongres