VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen

31 mei 2017 - Goed nieuws: steeds meer mensen ontdekken de LuisterBieb. Ruim 230.000 mensen hebben de LuisterBieb-app nu op hun telefoon of tablet staan.

Toptitels voor iedereen

Speciaal voor liefhebbers van luisterboeken hebben we deze zomer vijf toptitels beschikbaar die voor iedereen, leden en niet-leden, te beluisteren zijn. Dit zijn:

  • Paul van Loon – Dolfje Weerwolfje, volle maan (vanaf juni t/m aug)
  • John Flanagan – De Grijze Jager, de vroege jaren, deel 1 (vanaf juni t/m aug)
  • Suzanne Vermeer – Hittegolf (jul/aug)
  • Rosita Steenbeek – Rose (jul/aug)
  • Lieneke Dijkzeul – Dagen van schaamte (jul/aug)

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie titels te beluisteren die perfect zijn voor de zomervakantie. Denk bijvoorbeeld aan Birk van Jaap Robben, Een liefde in Rome van Mark Lamprell of Mees Kees op de kast van Mirjam Oldenhave. Laat het VakantieLuisteren maar beginnen!

Over de LuisterBieb

De LuisterBieb biedt volop luisterplezier voor jong en oud. Met honderden luisterboeken in allerlei genres is er voor ieder wat wils. Een groot aantal luisterboeken is ook gratis voor niet-bibliotheekleden beschikbaar – deze zijn te herkennen aan het grijze label.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de LuisterBieb of over de campagne? Ga dan naar het platform MetdeKB.nl (alleen voor bibliotheek- en POI-medewerkers) of stuur een e-mail naar .