Actie Boekenstorm nadert einde – doneren kan nog!

19 januari 2018. De actie Boekenstorm, die oktober vorig jaar door verschillende bibliothecarissen en bibliotheekorganisaties werd gestart om de door orkaan Irma zwaar beschadigde Philipsburg Jubilee Library te helpen bij de wederopbouw, eindigt op 31 januari. Tot nu toe is er ongeveer 4850 euro bijeengebracht. De Koninklijke Bibliotheek verdubbelt dit resultaat en vult aan tot 10.000 euro. Donaties zijn nog steeds welkom, zo benadrukken de initiatiefnemers van de actie. De initiatiefgroep van de actie stelt dat de bibliotheek met de donaties een eind op weg geholpen is, maar er daarmee nog niet te zijn. De bibliotheek pakt de draad weer op, maar steun blijft nog hard nodig. Daarom benadrukken de initiatiefnemers dat donaties nog steeds welkom zijn.

Doe ook mee!

Er is vooral geld nodig voor boeken en leermiddelen en elke euro is welkom. Steun de actie en geef de mensen van St. Maarten deze belangrijke plek weer terug!

Met
€ 20,- zorgt u voor een (e-)book
€ 100,- voor een e-reader voor de bibliotheek
€ 500,- voor een iPad/tablet

Donaties kunnen tot en met 31 januari 2018 worden overgemaakt op rekeningnummer NL13 INGB 0000 425131 t.n.v. Koninklijke Bibliotheek Den Haag, onder vermelding van ‘Boekenstorm’.

Informatieprofessional maakte een overzicht van alle initiatieven die tot nu toe zijn georganiseerd voor de bibliotheek op St. Maarten.