Ons gebouw blijft nog even gesloten, maar we starten onze dienstverlening gefaseerd weer op. Online zijn we gewoon open.

De leeszalen van de KB zijn vooralsnog gesloten voor publiek. U kunt collectiemateriaal daarom tijdelijk niet komen inzien, afhalen of terugbrengen. Wel kunt u alweer scans en hoogwaardige reproducties bestellen uit de KB-collectie. Ook is de webwinkel weer geopend.

Met deze maatregelen nemen wij onze verantwoordelijkheid in het inperken van de verspreiding van het coronavirus. Wij houden u op de hoogte via deze pagina. Wij danken u voor uw begrip.

Online aanbod

Onze online diensten zoals Delpher, DBNL, de KB-catalogus, online Bibliotheek en de digitale bronnen worden gewoon aangeboden.

Bovendien hebben we speciaal voor deze periode de ThuisBieb-app gelanceerd, met 100 e-books voor iedereen – ook voor mensen die géén lid zijn van de openbare bibliotheek. De ThuisBieb is beschikbaar t/m 1 juni. Download de ThuisBieb-app.

Aan de LuisterBieb hebben wij tijdelijk (t/m 1 juni) een extra reeks mooie luisterboeken toegevoegd. Er zijn meer dan 100 titels om uit te kiezen, voor zowel volwassenen als voor jeugd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de openbare bibliotheek. Download de LuisterBieb-app

Maar we doen nog veel meer! Bekijk ons hele online aanbod via deze overzichtspagina

Vragen?

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft, via onze contactpagina of via Facebook of Twitter.