Stageplaatsen

Loop stage in de KB

De KB heeft momenteel de onderstaande stageplaatsen beschikbaar. Je moet wel minimaal drie maanden beschikbaar zijn. Dus ben je op zoek naar een leuke stageplaats en herken je jezelf in een van de onderstaande profielen, klik dan verder op de link bij jouw profiel!

Herken je jezelf niet in onderstaande profielen, maar wil je wel stage lopen bij de KB? Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling Interne Dienstverlening per e-mail.

Stagiair(e) Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren

Ben jij een gevorderde letterenstudent, die zich bezig wil houden met Nederlandse taal-, letterkunde en cultuurgeschiedenis? Kun je zelfstandig en nauwkeurig werken en heb je interesse in digitalisering? Dan is dit wellicht de stageplaats waar je naar op zoek bent. Wij kunnen een stagiair(e) begeleiden die zich bezig gaat houden met bureauredactionele werkzaamheden.

Lees verder

Stagiair(e) Poëziewebsite (tijdelijk niet beschikbaar)

Ben je een gevorderde letterenstudent, bij voorkeur Nederlandse letterkunde? Heb je affiniteit met en kennis van de geschiedenis van de Nederlandse poëzie? Kun je zelfstandig en nauwkeurig werken en heb je ervaring met het schrijven van webteksten en updaten van websites? Wij kunnen een stagiair(e) begeleiden die zich bezig gaat houden met de Poëziewebsite.

Lees verder

Stagiair(e) Koopman-website (tijdelijk niet beschikbaar)

Ben je een gevorderde letterenstudent Frans of kunstgeschiedenis? Kun je zelfstandig en nauwkeurig werken en heb je ervaring met het schrijven van teksten? Wij kunnen een stagiair(e) begeleiden die zich gaat bezig houden met de Koopman-website.

Lees verder