Rondleiding

Rondleiding door de KB

Inhoudsblokken

De KB verzamelt alles wat er in of over Nederland wordt gepubliceerd. Wil je met eigen ogen zien waar en hoe we al die miljoenen boeken, tijdschriften en microfilms bewaren? Meld je dan aan voor een rondleiding door de KB. 

Over de rondleiding

Tot het einde van 2023 kun je 2 keer in de maand aansluiten bij een gratis rondleiding: op de eerste donderdag van de maand om 14:00 uur, of op de derde dinsdag van de maand om 17:00 uur. 

Er gaan dan deuren voor je open die normaal voor bezoekers gesloten blijven. De rondleiding duurt een uur en begint bij de receptie bij de hoofdingang.

Aanmelden

Heb je interesse in een rondleiding door ons gebouw? Meld je dan aan via dit formulier. Daar kun je ook eventuele specifieke interesses aangeven. We proberen hier dan rekening mee te houden bij de rondleiding. 

Alternatieve rondleiding zonder trapjes

Tijdens de rondleiding kom je diverse trapjes tegen. Hierdoor is de rondleiding helaas wat minder geschikt voor mensen in een rolstoel of voor mensen die slecht ter been zijn. Je kunt dan wel een keer een alternatieve rondleiding volgen. Wanneer je deze alternatieve rondleiding wilt volgen, kun je dit aangeven in het opmerkingenveld.