**Belangrijk bericht (zie hieronder)**

Ebook Central is alleen toegankelijk voor KB-leden. Gebruik is niet toegestaan voor zakelijke en/of commerciële doeleinden, maar uitsluitend voor eigen studie of strikt persoonlijk gebruik.

Er geldt een maximum van 3 downloads/leningen per week per KB-lid. Voordat je beslist of je het boek wilt downloaden, kun je het boek maximaal 5 minuten online bestuderen. Klik voor deze preview op ‘read online’.

Je krijgt een melding als je het maximum hebt bereikt. Daarin staat ook de procedure om de KB om een uitzondering te vragen als je meer boeken nodig hebt.

Belangrijk bericht voor Ebook Central gebruikers

Op 22 januari 2024 is de manier waarop gebruikers van Ebook Central bij het inloggen geïdentificeerd worden gewijzigd. Dit heeft tot gevolg dat de historie (boekenplank en notities) van gebruikers verdwenen is en weer opnieuw begint. De afgelopen periode was het mogelijk om je gegevens op te slaan. Als je dit gemist hebt en de oude gegevens echt nodig hebt, kan je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Het voordeel van deze wijziging is dat je historie voortaan veilig gesteld is, ook als je pasnummer of gebruikersnaam wijzigt.