Bestellen van digitaal beeldmateriaal

Kosten

Zie voor de gehanteerde prijzen de lijst met tarieven.

Informatie

De levertijd voor het aanvragen van scans kan 4 weken duren; voor spoedopdrachten wordt binnen 5 werkdagen geleverd. Voor vragen kunt u bellen met 070-3140542, of u kunt gebruik maken van het e-mail formulier van de KB, o.v.v. 'Fotografie'.

Zie voor het verwerken van uw persoonsgegevens onze Privacyverklaring

Gegevens besteller
Afwijkend factuuradres
Gegevens bestelde item
Vul hierboven het doel in waarvoor u de digitale afbeeldingen wilt gebruiken (o.a. het soort publicatie of onderzoek)
Vul hierboven de juiste gegevens in van de aangevraagde reproductie: Titel, auteur, tijdschrift, jaar, aflevering, signatuur, bladzijden en eventuele opmerkingen.
Wilt u dat uw aanvraag met spoed wordt behandeld? Voor spoedopdrachten (levering binnen ca. 5 werkdagen) geldt een toeslag van 100% met een minimum totaalbedrag van € 27,00:
Bestanden worden geleverd als hoge resolutie JPG's

In behandeling genomen opdrachten kunnen niet meer geannuleerd worden. Bij publicatie dient een correcte bronvermelding plaats te vinden: Den Haag, Koninklijke Bibliotheek + signatuur. Publicaties waarvan de auteur nog leeft, of minder dan 70 jaar geleden overleden is, vallen onder de auteurswet. De gebruiker verplicht zich door ondertekening van dit formulier bij publicatie zelf met de rechthebbende de auteursrechten te regelen en de KB te vrijwaren van eventuele aanspraken.

Kosten voor het versturen als download: € 2,50.

De rekening krijgt u tegelijkertijd met de scans toegestuurd.