Werken in bedrijfsvoering bij de KB: van hrm tot inkoop

Inhoudsopgave

Van hrm tot huisvesting en van inkoop tot financiën en risicomanagement. Binnen het expertisegebied bedrijfsvoering kun je binnen uiteenlopende afdelingen bij ons aan de slag. Waar je ook werkt, één ding is zeker: jouw werk is van onschatbare waarde. Voor ons en daarmee ook voor de samenleving.

Jouw plek binnen onze bedrijfsvoering

Binnen dit expertisegebied kun je onder andere aan de slag als hr-medewerker, inkoopadviseur, procesverbeteraar, controller, technisch projectleider of manager Bedrijfsvoering. Als hr-medewerker zorg je bijvoorbeeld dat iedereen op tijd zijn salaris overgemaakt krijgt en inzicht heeft in vakantiedagen. Ook waak je ervoor dat alle contractuele afspraken goed vastliggen. Ga je liever voor een functie als inkoopadviseur, waarin je je bezighoudt met maatschappelijk verantwoordelijke inkoop? Of lijkt het je interessant om als procesverbeteraar gestroomlijnde werkprocessen te ontwikkelen? Genoeg mogelijkheden om met jouw talent bij te dragen aan een unieke, professionele organisatie met een grote maatschappelijke waarde.

Verbeter de bedrijfsvoering, creëer nieuwe mogelijkheden

Als professional binnen de afdeling bedrijfsvoering werk je in een organisatie die meebeweegt, vooruitkijkt en zich continu ontwikkelt. Vooral omdat onze organisatie en de manier waarop we met elkaar samenwerken zich ontwikkelen. Jij krijgt de ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren, collega’s te inspireren en een impact te maken op de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van medewerkers in een agile manier van werken, het organiseren van vaardigheidstrainingen en workshops of het samenwerken met partnerorganisaties om slimme inzichten te delen.

Jouw essentiële bijdrage aan onze ambities

De nationale bibliotheek is veel meer dan een plek waar je boeken leent en studeert. Wij zijn een partner in wetenschappelijk onderzoek en zorgen voor onze erfgoedcollectie door het geschreven woord te bewaren en in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast zetten we ons in om het leesplezier te vergroten en digitale vaardigheden te verbeteren. We geven toegang tot kennis, hulp en informatie en we voorkomen laaggeletterdheid. Zo maken we Nederland elke dag slimmer, vaardiger en creatiever. Dat is een belangrijke maatschappelijke taak, waaraan jij als professional in bedrijfsvoering een onmiskenbare bijdrage levert.

Op je plek bij de KB

  • Werken bij de KB is werken in een omgeving die volop in beweging is. Met mensen die professioneel net zo gedreven zijn als jij. Hier krijg je alle vrijheid om jouw talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. 

    Ontwikkelingsmogelijkheden

    Verdiep je in nieuwe technologieën, vergroot je netwerk of volg een opleiding. Leer jij ons alles over de succesfactoren en risico’s bij innovatief en circulair inkopen? Stel jij kritische vragen om processen te verbeteren? Of zet jij hr-analytics in om het strategisch personeelsbeleid verder te verbeteren? Welke kansen je ook ziet, wij geven je de ruimte. 

    (Secundaire) arbeidsvoorwaarden

    Zo krijg je maar liefst 42 vakantiedagen per jaar als je fulltime werkt. Een gezonde werk- en privébalans vinden we namelijk belangrijk. Natuurlijk horen daar flexibele werktijden en goede thuiswerkmogelijkheden bij. Want wij snappen dat er meer is in jouw leven dan het steeds beter maken van onze organisatie. Hoe leuk je werk ook is.