Regie over je eigen werk-privébalans

Inhoudsopgave

Werk je bij de KB, dan heb jij de regie over je eigen werk-privébalans. Dit betekent dat je genoeg tijd overhoudt voor de dingen die jij naast je werk belangrijk vindt. Zo zit je lekker in je vel en haal je het beste uit jezelf.

Genoeg vakantiedagen

Je krijgt bij ons maar liefst 42 vakantiedagen per jaar als je fulltime werkt. Genoeg om eindelijk eens die vergeten klus in huis af te maken, te helpen op de school van je kinderen of die droomreis te maken. Er is tenslotte meer dan werk in je leven. 

Zet je vakantiedagen in zoals jij wilt

In ons unieke arbeidsvoorwaardenpakket kun je jouw vakantiedagen inzetten zoals jij wilt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je jouw extra dagen kunt verkopen of inruilen voor bijvoorbeeld een fiets of e-bike. En heb je toch een keer behoefte aan meer verlofdagen? Dan koop je die gewoon bij. Ook fijn: ouderschapsverlof betalen we gedeeltelijk door.

Flexibiliteit in je dag

Omdat jij zelf weet welk werk je waar en wanneer het beste doet, krijg je daarin alle ruimte. Zo kun je in de meeste functies afspraken maken over flexibele werktijden en over thuiswerken. Daarbij krijg je van ons de digitale middelen die je nodig hebt om goed, gezond en veilig je werk te kunnen doen.

‘’Bij de KB kan ik zelf mijn werktijden bepalen. Meestal ben ik tussen 7 uur en half 8 hier, dan kan ik eerder naar huis gaan. In de zomer kan ik na mijn werk nog naar een terras of het strand. Ook is er veel ruimte voor je eigen input bij de KB. Je bepaalt tot op zekere hoogte de inhoud van je functie.’’

Snel op de KB

Is thuiswerken voor jou geen optie? Dan ben je zo op je werkplek in hartje Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station en vlak naast de Utrechtse Baan. Dat scheelt kostbare reistijd en zorgt ervoor dat je na een enerverende werkdag snel weer thuis bent. Of je nu met het ov, de fiets of de auto naar je werk komt.