Stagelopen in de KB

De KB heeft momenteel de onderstaande stageplaatsen beschikbaar. Je moet wel minimaal 3 maanden beschikbaar zijn. Dus ben je op zoek naar een leuke stageplaats en herken je jezelf in 1 van de onderstaande profielen, klik dan verder op de link bij jouw profiel.

Herken je jezelf niet in onderstaande profielen, maar wil je wel stage lopen bij de KB? Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling HR via e-mail.

Stagiair dagboekencollectie Willem Oltmans

Kom jouw frisse blik delen met de KB. Binnen ons team Collectiekennis tel je echt als collega mee. Ook krijg je hier alle ruimte als derdejaars- of master- stagiair Geschiedenis. En doorgroeimogelijkheden voor na jouw stage? Ook die zijn er bij de KB.

Meer over de stageplaats

Stagiair Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL) 

Wist je dat de KB zoveel meer is dan een plek om te studeren? Dat het ook de plek kan zijn voor jouw (afstudeer)stage? Kom jouw wilde ideeën en frisse blik delen met de KB. Binnen ons team Fulltextdigitalisering werk je onder andere voor DBNL en tel je echt als collega mee. Ook krijg je hier als derde- of vierdejaars bachelor- of master stagiair in de geesteswetenschappen alle ruimte. En doorgroeimogelijkheden voor na jouw stage? Ook die zijn er bij de KB.

Meer over de stageplaats