Vacatures en stages

Vacature(s)

Coördinator Bibliotheekonderzoek

Ben jij een echte regelaar die met een grote zelfstandigheid, een goede babbel en een flinke dosis overtuigingskracht de coördinatie van de administratie en de communicatie rondom het onderzoek voor, door en over openbare bibliotheken voor zijn rekening komt nemen?

Lees verder

Functioneel Beheerder Open Zoekplatform

Ben jij een enthousiaste Functioneel Beheerder die naast functioneel beheer ook veel kennis heeft van zoeksystemen en API’s? Ben je bedreven in communicatie met interne en externe partijen? Zo ja, dan moet je zeker verder lezen.

Lees verder

Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering

Ben jij de enthousiaste en professionele Functioneel Beheerder die gericht is op samenwerking en die vernieuwing omarmt? De KB zoekt voor de sector Bedrijfsvoering een functioneel beheerder met gedegen kennis van de ‘Functionele Beheer’-processen op het gebied van bedrijfsvoering. Beschik je nog niet helemaal over de kennis en ervaring die wij vragen? Wij helpen je om daarnaartoe te groeien.

Lees verder

DevOps Engineer (profiel ontwikkelaar)

Word jij uitgedaagd als je een zoekplatform met miljoenen gebruikers ontwikkelt en operationeel houdt, terwijl je ook de opvolger van dit zoekplatform mee helpt ontwerpen en ontwikkelen? En lijkt het je ook leuk om de eerste stappen van de KB met DevOps vorm te geven? Dan is deze baan bij de KB echt iets voor jou.

Lees verder

IT Technisch Applicatiebeheerder

Als jij vindt dat wij met jou een echte senior Technisch Applicatiebeheerder in huis halen die weet hoe je IT processen kunt automatiseren en ervaring heeft met het uitrollen van applicaties, dan moet je vooral verder lezen en daarna op de solliciteerknop drukken!

Lees verder

IT Platformbeheerder

Wij zijn op zoek naar twee Platformbeheerders. Heb jij passie voor techniek en wil je als ervaren Platformbeheerder een schat aan kennis opdoen in een uitdagende omgeving? Weet je hoe je IT processen kunt automatiseren en heb je ervaring met het beheren van Red Hat servers? Ben je op zoek naar een leuke baan in een professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder.

Lees verder