Vacatures en stages

Wil je werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?

Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacature(s)

De KB heeft op dit moment de volgende vacature(s)

Teamleider Facilitaire Services

De KB zoekt een Teamleider die verantwoordelijk is voor de dagelijkse coördinatie van de soft-services binnen een dynamische facilitaire afdeling. Heb je leidinggevende ervaring? Ken je alle ins en outs van Planon? Heb je geparticipeerd in brede facilitaire projecten? Zijn dit jouw kernwoorden; bruggenbouwer, communicatief, enthousiast en initiatiefrijk?

Lees verder

Incident/Change Coördinator

De KB zoekt een resultaatgerichte Incident/Change Coördinator, die als regievoerder betrokken is bij het oplossen van grotere incidenten en het doorvoeren van wijzigingen. Heb je aantoonbare ervaring als Incident/Change Coördinator? Heb je geen 9-tot-5-mentaliteit? Weet je rust en vertrouwen uit te stralen? Blijf je goed presteren en helder denken onder druk? Ben je een zelfstandige werker, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder