Vacatures en stages

Vacature(s)

Ervaren Medior Klantadviseur

Ben jij de enthousiaste en servicegerichte Klantadviseur die het talent bezit om van elk klantcontact een positieve beleving te maken?

Lees verder

Software Engineer voor de Cloud

Heb je ervaring met softwareontwikkeling maar wil je nu ook de nieuwste cloud-technieken leren? Lijkt je dit leuk om te doen in een omgeving van onderzoek en digitaal erfgoed? Dat komt mooi uit, je kunt bij ons als Software Engineer voor de Cloud aan de slag binnen het prestigieuze CLARIAH project. CLARIAH is een groot nationaal project dat een digitale infrastructuur ontwerpt om grote hoeveelheden data en software uit verschillende geesteswetenschappelijke disciplines aan elkaar te koppelen en digitaal doorzoekbaar te maken. Je krijgt van ons de mogelijkheid en de ondersteuning om je te ontwikkelen naar deze interessante en leuke functie bij de KB.

Lees verder

KB, Nationale bibliotheek zoekt een Senior Inkoper ICT

De KB, Nationale bibliotheek maakt een omslag door naar een IT gedreven organisatie en ontwikkelt en bouwt de nationale digitale bibliotheek. Ben jij een professional die alles weet van inkoop en aanbestedingen op het gebied van ICT en vind je het leuk om te werken in een organisatie die volop in beweging is? Dan ben jij misschien de Senior Inkoper ICT die wij zoeken!

Lees verder