Vacatures en stages

Wil jij werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?

Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacature(s)

Op dit moment heeft de KB de volgende vacature(s):

Metadataspecialist

De KB zoekt een Metadataspecialist, die onder andere verantwoordelijk is voor het beheer van de metadata. Heb je ervaring met het modelleren van informatie en het opstellen van informatieprocessen? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder

Informatiemanager

De KB zoekt een Informatiemanager met specialisatie Datawarehouse & Business Intelligence. Heb je brede kennis van de business en de bedrijfsprocessen in de bibliotheekwereld? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder

Hoofd sector Marketing & Diensten

De Koninklijke Bibliotheek (KB), de nationale bibliotheek van Nederland, is op zoek naar een ervaren hoofd voor de sector Marketing & Diensten (M&D), die ambitieus inhoud en richting geeft aan de strategie- en beleidsvorming van de KB en dit vertaalt naar resultaten.

Lees verder

Front-end developer

Wij zijn op zoek naar een Front-end developer die mee wil bouwen aan de nationale digitale bibliotheek. Verzamelen, opslaan, veiligstellen voor de toekomst, doorzoekbaar maken en ontsluiten zijn de sleutelwoorden in het werk van het ontwikkelteam

Lees verder

Informatieanalist

De KB zoekt een Informatieanalist, die breed inzetbaar is voor projecten en analysewerkzaamheden. Heb je ervaring met het opstellen van (niet)-functionele requirements? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer? Heb je ervaring met ontwerpmethoden en applicatie-integratie. Ben je pro-actief, maar daarnaast ook nog eens creatief? Werk je al vijf jaar als informatieanalist in complexe omgevingen?

Lees verder

Senior projectleider

De KB zoekt per direct een senior projectleider, die (clusters van) projecten kan managen en projectteams kan aansturen en begeleiden. Ben je gecertificeerd in Prince2 Foundation en Practitioner? Heb je ervaring met het leiden van complexe projecten? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder