Vacatures en stages

Vacature(s)

Lid Directieteam Marketing & Diensten

De KB zoekt een: een inspirerende, verbindende bouwer Iemand die als lid van het directieteam creatief meebouwt aan de innovatieve digitale toekomst van de KB. U stuurt de sector Marketing & Diensten door te luisteren, te motiveren en richting te geven en u herkent creativiteit en stimuleert dat actief. Op transparante wijze maakt u strategische verbindingen. Verder realiseert u, samen met de andere leden van het directieteam, concrete toekomstgerichte doelen passend bij de ambitie van deze voor Nederland vitale organisatie.

Lees verder

Functioneel Beheerder

Ben jij een enthousiaste Functioneel Beheerder die naast functioneel beheer ook veel kennis heeft van metadatasystemen? En weet je ook voldoende af van ontwikkeling en beheer van ICT systemen? Zo ja, dan moet je zeker verder lezen.

Lees verder

Fullstack Engineer

Ben jij de fullstack Engineer die het leuk vindt om met een complexe api-applicatie, ons Open zoekplatform, operationeel en ontwikkelend uitgedaagd te worden? En lijkt het je ook leuk om voor ons Open zoekplatform vanuit ontwikkeling de eerste stappen van de KB met DevOps vorm te geven? Dan is deze baan bij de KB echt iets voor jou.

Lees verder

Software Engineer

Ben jij de Software Engineer die het leuk vindt om met een complexe api-applicatie, ons Open zoekplatform, operationeel en ontwikkelend uitgedaagd te worden? En lijkt het je ook leuk om voor ons Open zoekplatform vanuit ontwikkeling de eerste stappen van de KB met DevOps vorm te geven? Dan is deze baan bij de KB echt iets voor jou.

Lees verder

IT Technisch Applicatiebeheerder

Als jij vindt dat wij met jou een echte senior Technisch Applicatiebeheerder in huis halen die weet hoe je IT processen kunt automatiseren en ervaring heeft met het uitrollen van applicaties, dan moet je vooral verder lezen en daarna op de solliciteerknop drukken!

Lees verder

IT Platformbeheerder

Wij zijn op zoek naar twee Platformbeheerders. Heb jij passie voor techniek en wil je als ervaren Platformbeheerder een schat aan kennis opdoen in een uitdagende omgeving? Weet je hoe je IT processen kunt automatiseren en heb je ervaring met het beheren van Red Hat servers? Ben je op zoek naar een leuke baan in een professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder.

Lees verder