Vacatures en stages

Wil je werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?

Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

KB, nationale bibliotheek zoekt een Incident/Change Coördinator

Ben jij de flexibele, doortastende IT-specialist die als Incident/Change Coördinator de beschikbaarheid van onze complexe IT-systemen helpt waarborgen?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Beleidsmedewerker Bibliotheekstelsel

Ben jij de Beleidsmedewerker die goed is ingevoerd in het openbaar bibliotheekstelsel en ons gaat ondersteunen in het initiëren en ontwikkelen van beleid dat gericht is op een toekomst vast bibliotheekbestel?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Adviseur Onderzoek en Kennisdeling

De Koninklijke Bibliotheek verricht onderzoek naar de stand van zaken in de bibliotheeksector. De Koninklijke Bibliotheek verzamelt bestaande statistische en andere onderzoeksgegevens, laat onderzoek verrichten, analyseert de bevindingen en verspreidt de uitkomsten. Ben jij de Adviseur Onderzoek en Kennisdeling die samen met ons de gegevensverzameling voor Openbare Bibliotheken verder wil uitdenken en inrichten?

Lees verder