Vacatures en stages

Vacature(s)

Senior Projectleider

Wil je werken aan projecten zoals digitaal erfgoed, e-book/e-content toepassingen en het versterken van de digitale infrastructuur van de KB? Ben jij een professional die zowel business- als ICT projecten aan kan en vind je het leuk om te werken in een organisatie die volop in beweging is? Dan ben jij de Senior Projectleider die wij zoeken!

Lees verder

Accountmanager Uitgeversrelaties

Heb je (enige) ervaring in de uitgeversbranche, ben je zorgvuldig en vind je het leuk om deze kennis en ervaring in te zetten voor de groei van de Online Bibliotheek en onze andere diensten?

Lees verder

Fullstack Engineer

Ben jij de fullstack Engineer die het leuk vindt om met een complexe api-applicatie, ons Open zoekplatform, operationeel en ontwikkelend uitgedaagd te worden? En lijkt het je ook leuk om voor ons Open zoekplatform vanuit ontwikkeling de eerste stappen van de KB met DevOps vorm te geven? Dan is deze baan bij de KB echt iets voor jou.

Lees verder

IT Technisch Applicatiebeheerder

Als jij vindt dat wij met jou een echte senior Technisch Applicatiebeheerder in huis halen die weet hoe je IT processen kunt automatiseren en ervaring heeft met het uitrollen van applicaties, dan moet je vooral verder lezen en daarna op de solliciteerknop drukken!

Lees verder

IT Platformbeheerder

Wij zijn op zoek naar twee Platformbeheerders. Heb jij passie voor techniek en wil je als ervaren Platformbeheerder een schat aan kennis opdoen in een uitdagende omgeving? Weet je hoe je IT processen kunt automatiseren en heb je ervaring met het beheren van Red Hat servers? Ben je op zoek naar een leuke baan in een professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder.

Lees verder