Vacatures en stages

Wil jij werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?

Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacature(s)

Op dit moment heeft de KB de volgende vacature(s):

Senior communicatieadviseur werkveld openbare bibliotheken

De Koninklijke Bibliotheek (KB), de nationale bibliotheek van Nederland, zoekt een ervaren communicatieadviseur met bewezen kennis van het OB-veld. Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de bibliotheekwereld? Beschik je over goede adviesvaardigheden en heb je ervaring met complexe communicatietrajecten? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Lees verder

Functioneel Beheerder IAM

Per direct zoek de KB een ervaren Functioneel Beheerder met kennis van en ervaring met bedrijfskritische informatiesystemen en affiniteit met gedigitaliseerd cultureel erfgoed. Heb je ervaring met het opstellen van gebruikershandleidingen en beheerprocedures en beschik je over voldoende IT-kennis? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder

Applicatiebeheerder

De KB zoekt een breed onderlegde applicatiebeheerder, die pro-actief ondersteunend optreedt en invulling geeft aan het IIS, PHP en Jboss beheer op Windows en LinuxServers. Heb je beheerservaring en certificatie op Windows en Linux? Ben je enthousiasmerend en betrokken? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder