Vacatures en stages

Wil je werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?
Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

KB, nationale bibliotheek zoekt een Business Web analist

Ben jij de Business Web analist die ervaring heeft in het opzetten van datagedreven online marketing? Kun jij collega’s enthousiast maken met cijfers en analyses?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Online Coördinator

Ben jij de creatieve, initiatiefrijke Online Coördinator die ruime ervaring heeft in het werken met en uitbouwen van websites en online platformen? Ben je gek op lezen en wil je graag bijdragen aan het plezier in lezen van alle Nederlanders?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Senior klantenservicemedewerker

Ben jij de ervaren en enthousiaste Senior klantenservicemedewerker die zich tot doel heeft gesteld om service aan de klant en de interne procesgang continu te verbeteren?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Dienstcoördinator Delpher

Ben jij de gedreven professional die de werkzaamheden van onze Dienstcoördinator Delpher tijdens haar zwangerschapsverlof naadloos gaat overnemen?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Functioneel Beheerder

Ben jij de nauwkeurige, sterk analytische Functioneel Beheerder met ruime kennis op het gebied van informatievoorziening die zich ook kan verplaatsen in de positie van de klant?

Lees verder

KB, nationale bibliotheek zoekt een Technisch applicatie beheerder

Ben jij de breed onderlegde IT-specialist die als Technisch applicatie beheerder de beschikbaarheid van onze complexe IT-systemen helpt waarborgen?

Lees verder