Vacatures en stages

Wil je werken in een wetenschappelijke en culturele organisatie die (inter)nationaal in beweging is?

Een baan bij de nationale bibliotheek van Nederland is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacature(s)

De KB heeft op dit moment de volgende vacature(s)

Projectleider/Scrummaster

Heb je ervaring met het leiden van complexe projecten? Ben je een gedreven en resultaatgerichte scrummaster? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder

Senior projectleider

De KB zoekt per direct een senior projectleider, die (clusters van) projecten kan managen en projectteams kan aansturen en begeleiden. Ben je gecertificeerd in Prince2 Foundation en Practitioner? Heb je ervaring met het leiden van complexe projecten? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder

Incident/Change Coördinator

De KB zoekt een resultaatgerichte Incident/Change Coördinator, die als regievoerder betrokken is bij het oplossen van grotere incidenten en het doorvoeren van wijzigingen. Heb je aantoonbare ervaring als Incident/Change Coördinator? Heb je geen 9-tot-5-mentaliteit? Weet je rust en vertrouwen uit te stralen? Blijf je goed presteren en helder denken onder druk? Ben je een zelfstandige werker, maar ben je ook een teamplayer?

Lees verder